Publicat el

Els continguts educatius de primària de Macmillan disponibles de franc a Wikisaber

L'editorial MacMillan ha posat de forma gratuïta tots els seus continguts educatius de primària en Wikisaber, un portal gratuït pensat perquè professors, pares i alumnes trobin material formatiu.

Wikisaber és un portal educatiu en castellà fonamentat en l'ensenyament i l'aprenentatge col·laboratius. És gratuït i pensat per a tots els cursos de l'ensenyament obligatori. El web té sis menús principals: Continguts (Objectes d'aprenentatge digitals i interactius per a tots els cursos d'Educació Infantil, Primària i Secundària), Recursos (eines descarregables per a fer simulacions i un banc de sons), Bones pràctiques (recursos de bones pràctiques educatives amb les TIC), Comunitat (on els usuaris poden compartir coneixement, crear blogs, participar en fòrums, etc.), Actualitat (selecció de notícies educatives, culturals, legislatives, etc.) i Wikisaber (on s'explica el funcionament del web).

Wikisaber fou creat al març del 2009 per la fundació Wikisaber i Intel i compta amb la col·laboració d'institucions com la London Grid for Learning, la Universitat de Salamanca, la Fundació Pastor d'Estudis Clàssics o la Fundació Germán Sánchez Ruipérez.

Font: wwwhatsnew.com (9/12/2010)