Publicat el

Edicions Bromera llança la primera aplicació per a iPad


L’editorial valenciana Bromera acaba de llançar (29/10/2012) en versió digital i interactiva per a iPad quatre títols de la sèrie El bagul dels monstres, una col·lecció per a primers lectors pensada per “perdre la por a la lectura i gaudir al mateix temps d’històries protagonitzades per éssers monstruosos”.

Mitjançant la descàrrega gratuïta de l’aplicació, qui llegeixi podrà disposar de franc de tots els continguts d’El zombi i també podrà comprar tres títols més —El vampir, Lhome del sac i La bruixa— (al preu d’1,79 € cada un).  Els contes són de l’escriptor Enric Lluch i estan il·lustrats per Oriol Hernández (El zombi), Fernando Falcone (El vampir), Miguel Ángel Díez (L’home del sac) i Óscar T. Pérez (La bruixa).

A més de les animacions interactives, l’aplicació desenvolupada per l’empresa itbook permet triar l’idioma en què llegir i escoltar els textos entre 5 llengües (castellà, català, anglès, francès i alemany), així com la possibilitat de gravar una nova locució, de manera que els infants o els seus pares poden convertir-se també en narradors. També ofereix la possibilitat de poder escollir la tipografia (majúscula o lletra d’impremta) per poder adaptar fàcilment tot el material al procés d’aprenentatge de la lectura en què es troba cada infant.

A continuació us adjuntem el vídeo promocional de laplicació.


Font: Edicions Bromera (29/10/2012)