Publicat el

Explorant el cos humà amb Zygote Body


Zygote Body és una aplicació web dedicada als metges, als estudiants de medicina o, simplement, als curiosos, amb la qual, gràcies a l’animació en 3D, es pot veure i explorar cada múscul, nervi, os o òrgan del cos humà. Zygote Body és una aplicació web gratuïta i està equipat amb una interfície gràfica de fàcil ús.

L’aplicació va ser creada pels enginyers de Google amb el nom de Google Body, però l’any passat va ser retirada de Google Labs. A començaments d’aquest any 2012 va veure la llum com a codi obert. Zygote Media Group, que havia proporcionat les imatges de Google Body, va utilitzar el codi de font obert per construir Zygote Body, que ofereix la mateixa navegació, capes i la recerca instantània de Google Body. Igual que Google Body, Zygote Body es pot utilitzar en els navegadors que suporten WebGL, com Chrome i Firefox (i Safari i Opera si es configuren), sense necessitat d’instal·lar programari addicional.

Per a donar suport al llançament de Zygote Body, l’equip de Google Body va construir un nou visualitzador de codi obert en 3D, que està disponible en open-3d-viewer.googlecode.com. Aquest visor proporciona una forma estàndard per crear i visualitzar models 3D en un navegador web, amb múltiples capes i recerca instantània.

Font: Google Open Source Blog (9/1/2012)