Publicat el

Barnes & Noble llança una plataforma de llibres digitals que dóna accés a 700.000 títols



La llibreria Barnes & Noble ha llançat una botiga de llibres digitals que dóna accés i distribueix un fons de 700.000 títols, mig milió dels quals lliures de drets que provenen del fons digitalitzat de Google, així com llibres de fons i novetats d'editorials diverses, al preu de 9,99 $.

Al mateix temps ha llançat un programa lector de llibres digitals que es pot descarregar gratuïtament des de la web i que és compatible amb PC, Mac, Blackberry, iPhone iPod Touch (els usuaris d'iPhone també la poden descarregar des de l'AppStore). El programa lector està disponible en format .prc (un dels formats de Mobipocket) i en format .pdb, amb versions per a Palm OS, iPhone, Symbian, Windows i Pocket PC. De fet, el el nou programa és una versió actualitzada del programa lector eReader, que Barnes & Noble adquirí a principis d'any amb la compra de Fictionwise.

Més interessant encara és la notícia que apunta que Barnes & Noble ha arribat a un acord amb l'empresa Plastic Logic per distribuir en exclusiva el llibre electrònic que Plastic Logic té previst comercialitzar l'any que ve. Per a més informació sobre aquest dispositiu us remetem a aquest post de BEAT.

Font: Paid Content (21/7/2009)