Publicat el

Creant llibres de cuina personalitzats amb TasteBook


Random House, Inc, ha anunciat (26/6/2013) el rellançament de TasteBook, la comunitat en línia sobre el món de l'alimentació que permet als seus usuaris crear llibres de cuina personalitzats. TasteBook va ser adquirit l'any passat per Random House i ara se'n presenta el web totalment redissenyat.

El web ofereix una pàgina d'inici personalitzada que permet als membres seguir i connectar-se amb amics en temps real, tot compartint receptes. La pàgina inclou una "Recepta del Dia" i "Recomanacions". TasteBook també introdueix un nou model de preus per als llibres de cuina personalitzats, baixant el preu d'un llibre de receptes de 25 pàgines a 24,95 $. Les receptes addicionals es poden comprar per 0,20$ cadascuna i es poden agregar al llibre en qualsevol moment.

TasteBook compta amb prop de mig milió de membres que han compartit més de cinc milions de receptes i creat milers de llibres de cuina personalitzats. TasteBook permet als membres navegar per les receptes del web o pujar les seves pròpies receptes i fotografies. L'editorial comenta que aquesta característica és molt popular entre les persones que fan regals, les famílies que volen preservar la seva història culinària, grups que recapten fons i en comiats de soltera.

1 comentaris:

L'hora del tàper ha dit...

Molt interessant aquest possibilitat d'editar els teus propis llibres de receptes. En faré difusió entre els cuinetes.