Publicat el

L'editorial Wiley via Research4Life posa en línia 12.200 llibres acadèmics destinats a països en desenvolupament


John Wiley & Sons, Inc, ha anunciat (7/2/2013) que posa en línia 12.200 llibres acadèmics via les iniciatives de Research4Life —HINARI (Accés a la Investigació en Salut), AGORA (Accés a la Investigació Mundial en Línia en Agricultura) i OARE (Accés a la Investigació en Línia sobre Medi Ambient)—, a fi de beneficiar la investigació i les comunitats acadèmiques de 80 països en desenvolupament, com ara Malawi, Cambodja i Bolívia.

La Col·lecció Wiley de Llibres en Línia inclou manuals, diccionaris, compilacions, enciclopèdies i sèries de llibres emblemàtics d'autors i investigadors reconeguts de les àrees de les ciències de la vida, salut, física, ciències socials i humanitats. Els llibres en línia estan disponibles a Wiley Online Library, que ofereix els beneficis de l'accés il·limitat d'usuaris concurrents, les cerques creuades amb les revistes, i no hi ha restriccions de DRM.

Research4Life ofereix a 6.000 institucions de països en desenvolupament accés gratuït o a baix cost de continguts en línia revisats per experts dels principals editors científics, tècnics i metges del món.

Font: Comunicat de premsa de Wiley (7/2/2013)