Publicat el

Telèfons intel·ligents amb dues pantalles: LCD i tinta electrònica


Les darreres setmanes s'han presentat telèfons intel·ligents que tenen com a característica principal que disposen de dues pantalles diferents: una de LCD i una altra de tinta electrònica.

PopSlate és un prototip que consisteix en una carcassa de quatre polzades amb tecnologia de tinta electrònica que s'incorporarà a la part posterior de l'iPhone. La carcassa tindrà comunicació amb el dispositiu a través d'una aplicació específica que suportarà acceleròmetre per a interactuar amb el dispositiu. A més, els desenvolupadors, que cerquen finançament a IndieGoGo, treballen en alliberar una API perquè tercers desenvolupadors hi puguin crear noves prestacions i aplicacions. A continuació un mostrem un vídeo de PopSlate (http://vimeo.com/54432439):



YotaPhone és un telèfon intel·ligent Android de doble pantalla de 4,3 polzades del qual es varen poder veure els primers models a la darrera fira del CES. Les pantalles utilitzaran el material de recobriment Gorilla Glass 3, molt més resistent a les fractures, que permetrà que el telèfon es pugui deixar sobre qualsevol suport sense que pateixi rascades. Els desenvolupadors d'aplicacions tindran accés a les característiques de la pantalla de tinta electrònica mercès al SDK que la companyia alliberarà quan el telèfon estigui a la venda. Es preveu que YotaPhone surti al mercat durant el tercer quart del 2013. Us deixem un vídeo de YotaPhone (http://youtu.be/hTakkhOoWh8).