Publicat el

Axel Springer llança Axel Store, la seva pròpia plataforma de comerç electrònic


El grup editorial Axel Springer ha llançat a Espanya el projecte Axel Store, la seva pròpia plataforma de comerç electrònic on el grup posa a disposició dels usuaris en línia tota la seva oferta editorial i el seu catàleg de publicacions digitals, a més d'altres promocions i ofertes (tablets, dvd's, etc.).
Per Míriam López, responsable d'Axel Store, aquest projecte neix amb la idea d'"agrupar tot el nostre catàleg de publicacions d'una manera clara i atractiva, ja que amb el desenvolupament de les edicions digitals en multitud de quioscs hem detectat la dificultat que tenia el nostre usuari per trobar fàcilment les publicacions".
Axel Springer Espanya publica revistes de videojocs, com ara Hobby Consolas, Playmania, Revista Oficial Nintendo, d'informàtica, Computer Hoy, Personal Computer & Internet, iCreate i Android Magazine, i de motor, Auto Bild Auto Bild 4x4. Axel Springer és la principal editorial alemanya de periòdics i revistes i és la tercera a nivell mundial.

A l'últim esmentem que Axel Springer a l'abril de l'any passat va ampliar el seu servei de quiosc de revistes per a usuaris de tauletes amb el llançament d'iKIOSK a l'Estat. Aquest quiosc permet que qualsevol editor pugui comercialitzar-hi les seves publicacions.