Publicat el

La CNN compra l'aplicació de lectura Zite



El grup de comunicació CNN ha adquirit Zite, l'empresa creadora de l'aplicació de lectura personalitzada per a iPad, llançada el proppassat mes de març. Aquesta aplicació, que es pot descarregar gratuïtament des de  l'App Store o iTunes, permet als usuaris i usuàries l'experiència de llegir articles provinents de les fonts seleccionades en forma de revista, de manera molt similar a la que ofereix l'aplicació Flipboard, que comentàvem en aquest post.  Zite permet sincronitzar Twitter i el propi compte de Google Reader per seleccionar continguts.

La tecnologia Zite funciona com un agregador de continguts de diferents llocs web, i  ajudarà a millorar el servei de la CNN proporcionant un contingut més personalitzat de les seves publicacions. Les publicacions de la CNN inclouen Digital Network (de la quals CNN.com en forma part), NewsPulse, iReport, CNN Blogs i CNN Traveller, les versions web de les revistes Sports Illustrated, Fortune, i Money, i també agrega contingut d'una gran gama de publicacions, com ara Wired.com, Ars Technica, Mashable, Business Insider, Fast Company, Engadget, People, Entertainment Weekly i Rolling Stone.

CNN afegeix Zite a la seva gran oferta de productes digitals amb l'objectiu de crear una plataforma de notícies molt més potent.  Segons les paraules de KC Stenson, director general de CNN Digital,
Zite representa la propera generació de descobriment de continguts i publicacions personalitzades, i CNN vol ajudar a liderar en aquest espai. 

De moment, l'aplicació Zite es limita a l'iPad, però els seus desenvolupadors planegen adaptar-la a tabletes amb altres sistemes operatius.

Font: CNN (30/8/2011)