Publicat el

Penguin llança Book Country, una plataforma d'autopublicació

L'editorial Penguin Group USA, que pertany al grup Pearson, ha llançat una plataforma d'autopublicació anomenada Book Country. Es tracta d'un portal on els autors poden publicar les seves obres i obtenir els comentaris d'altres autors. La plataforma pretén crear una comunitat de suport creatiu on els escriptors poder donar i rebre crítiques constructives a la seva obra per part d'altres escriptors i també de lectors, i així tenen l'oportunitat de corregir aspectes. L'editorial ho planteja també com una forma de donar-se a conèixer.
Els nostres membres inclouen autors ja publicats i professionals de la indústria. Mai no se sap qui podria descobrir la teva obra.
S'hi pot accedir gratuïtament, i per publicar (només un capítol o el llibre sencer) només s'ha de crear un compte. L'únic requisit per poder rebre comentaris és haver llegit i comentat prèviament tres obres d'autors de la comunitat.  A finals d'aquest any preveuen poder oferir un servei de publicació de llibres electrònics i d'impressió sota comanda. A mesura que es desenvolupi el portal anuncien que aniran oferint altres serveis. 

La tendència a l'autopublicació va en augment, així com també la creació de serveis al voltant de l'autopublicació.