Publicat el

Readings i Booki.sh llancen la primera llibreria australiana de llibres digitals en el núvol


La llibreria de Melbourne Readings ha llançat (24/1/2011) el primer portal de venda de llibres digitals ebooks.readings.com.au, en associació amb la plataforma tecnològica Booki.sh i la xarxa d'editors independents australians Small Press Network. Tot i que de moment ofereix títols provinents d'editorials independents australianes, tenen la intenció d'arribar a acords amb editorials més grans.

Com comentàvem en aquest post de Beat Booki.sh és una nova plataforma de lectura d’epub's en el núvol que es basa en la tecnologia html5. Amb Booki.sh els llibres digitals en format epub es poden llegir des de qualsevol dispositiu (smartphone, tablet, netbook, ordinador, etc.) que disposi d'un navegador modern. Es pot llegir mentre s'està en línia, però també permet llegir llibres en el núvol sense que calgui que l’aparell estigui connectat permanentment a Internet, ja que en iniciar-se la lectura del llibre, aquest es descarrega totalment a la caixé de l’aparell.

En aquests moments la llibreria Readings funciona en versió beta privada, i només poden comprar llibres els usuaris residents a Austràlia i Nova Zelanda.