Publicat el

eBookPie llança "The Chapterizer"


eBookPie, una botiga de llibres digitals que s'especialitza en la venda de llibres digitals complets i també en la venda de seccions i de capítols de llibres, ha donat a conèixer (21/4/2010) una nova eina anomenada Chapterizer, que permet que els editors puguin dividir els continguts dels seus llibres perquè els lectors puguin accedir als seus diferents títols d'una manera fragmentada, només segons el seu interès.

Heus aquí un extracte del comunicat de premsa oficial: "amb només un clic el Chapterizer pot convertir immediatament un llibre de 15 capítols en 15 o més eChapters plenament empaquetats i vendibles. Cada eChapter pot incloure una coberta personalitzada i una pàgina de màrqueting també personalitzada."

Actualment, Chapterizer només divideix PDF sense DRM, però eBookPie està treballant en la implementació del servei en fitxers epub.

Recordem que el model de "lectura fragmentada" cada vegada té més adeptes. En aquest sentit us esmenten dos articles de BEAT.cat al respecte: Simon and Schuster comença a vendre capítols independents de llibres en format digital (2/11/2009) i L'editorial Harvard Business Review Press ven capítols independents del seus títols a través de Kindle (5/2/2010).

Font: Comunicat oficial (21/472010)