Publicat el

L'Enciclopèdia Carter de Medicina i Salut, la primera aplicació australiana per a l'iPad

La companyia australiana Mogeneration ha comunicat (22/3/2010) que ha creat la primera aplicació per a l'iPad a partir de la Carter’s Encyclopaedia of Health and Medicine, de l'editorial Medwords. Les característiques d'aquesta enciclopèdia sobre mèdica són: 1.800 pàgines, 12.000 entrades i més d'un milió de paraules.

L'aplicació es mou més enllà dels límits físics d'un llibre, amb una cerca de text complet, un diagrama interactiu del cos humà, historial de navegació i mida de font ajustable. L'aplicació ha estat realitzada  mitjançant la plataforma de publicació per a mòbils mogeneration, que permet publicar per a l'iPhone, iPad i Android. Segons la companyia, primer sortirà l'aplicació per a l'iPad (que ja ha obtingut els vist-i-plau d'Apple) i posteriorment la de l'iPhone.

En un altre ordre de coses, recordem que darrerament la companyia ha pres un ressò especial en contractar Ashley Towns, el hacker australià que va crear el primer bug per als iPhones que canviava el fons de pantalla per un Rick Astley.

Font: Mogeneration (22/3/2010)