Publicat el

Es presenta el projecte educatiu E-volución

L'editorial Santillana i Grammata han presentat (25/3/2010) a Santiago de Compostel·la el projecte E-volución amb l'objectiu de començar a introduir els llibres electrònics a les aules de les escoles.

El projecte posa a disposició dels alumnes i professors materials complementaris als que contenen els llibres de text amb l'objectiu que puguin ser utilitzats de manera didàctica emprant els dispositius de lectura de tinta electrònica. Inicialment, el projecte consisteix en realitzar una prova pilot en una classe de 4art d'ESO al Col·legi Junior's de Santiago de Compostel·la, on els alumnes a través d'aquests dispositius poden consultar lectures, articles, documents, etc. prescrits pels mestres. Per a la prova es farà servir Papyre 6.1, el llibre eloectrònic de Grammata, amb una memòria interna de 512 MB. El projecte s'inicia el pròxim dia 6 d'abril.

Anteriorment Grammata ja havia portat el Papyre 6.1 a la Universitat Politècnica de Catalunya, on el format de llibre digital s'ha imposat com a obligatori per a presentar els projectes de fi de carrera i màster.

Font: Colegio Junior's
i
 Computerworld (26/3/2010)