Publicat el

La visió de Penguin sobre els llibres en l'iPad


Penguin acaba de presentar a Londres (2/2/2010) com creu que seran els llibres en l'iPad (aparell la primera versió del qual no 3G veurà la llum el 3 d'abril als Estats Units i a finals del mateix mes a Europa).

En el vídeo que adjuntem apareixen exemples diversos, com ara publicacions infantils, educatives, literàries, guies, etc. Altrament, la mateixa definició de llibre està en joc. "L'iPad representa la primera oportunitat real de crear un model de distribució de pagament atractiu per als consumidors", va dir John Makinson, CEO de Penguin Books. "La psicologia de pagament en les tablets és diferent de la psicologia en un PC" i continuà: "incrustarem àudio, vídeo i streaming en tot allò que fem", "convertirem una gran quantitat de contingut en aplicacions", "no sabem si un vídeo d'introducció serà valuós per a un consumidor. Només trobarem les respostes a aquestes preguntes mitjançant prova i error", "és millor pagar un 30% a Apple que un 50% als minoristes actuals".

Penguin creu que les vendes de llibres digitals representaran el 10 per cent de les seves vendes el pròxim any (actualment és del 4 per cent).

Font: PaidContent:UK (2/2/2010)