Publicat el

Microsoft prepara el llançament del CourierMicrosoft prepara el llançament del dispositiu Courier amb un nou vídeo promocional. Tal i com us anunciàvem el propassat mes de setembre en aquest post de BEAT, es tracta d'un llibre electrònic amb dues pantalles LCD, amb funcions d'agenda electrònica personal, dissenyat especialment per escriure i dibuixar, ja que incorpora un llapis stylus i reconeixement de l'escriptura manuscrita. També incorpora càmara digital i reproductor de vídeo i àudio. Les seves interessants funcionalitats pràctiques, la mida, portabilitat i un disseny amb cobertes que es tanquen com si fos un llibre, el fan realment atractiu. Segons Engadget podria començar a comercialitzar-se durant el segon semestre de 2010 i encara se'n desconeix el preu.

Val la pena donar un cop d'ull al vídeo de 4 minuts que us presentem a continuació, on es descriuen les prestacions del Courier.Font: Engadget (5/3/2010)

Nota d'actualització: Microsoft anuncia (30/4/2010) que abandona el projecte Courier, segons hem pogut llegir a Gizmodo.

0 comentaris: