Publicat el

Llibreria en línia de la Generalitat de Catalunya


La Generalitat de Catalunya ha posat en funcionament (22/12/2009) la Llibreria en línia, un projecte que facilita l'accés a les novetats i el fons editorial de tots els departaments i organismes de la Generalitat impulsat per l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions (EADOP).

La Llibreria permet cercar més de 4.000 referències —entre publicacions periòdiques i no periòdiques, escrites en una vintena de llengües, de temàtiques molt diverses— de la Generalitat per mitjà de diversos criteris (títol, autor, matèria, llengua, any, etc.), obtenir-ne informació detallada i efectuar-ne la compra per Internet, amb un sistema de pagament segur i de tractament confidencial de les dades.

Per comprar-hi no cal ser un usuari registrat, però les persones que s’hi donin d’alta poden gaudir d’avantatges com gestionar diverses adreces de recepció o facturació, consultar l’estat de la compra o consultar l’històric de comandes. El termini de lliurament de les compres per part del servei de missatgeria és de quatre dies.

Font: Generalitat de Catalunya (18/01/2009)