Publicat el

Houghton Mifflin llança el seu primer llibre electrònic infantil per a l'iPhone

Pàgina de la versió impresa del diccionari visual infantil Curious George's Dictionary, que l'editorial Houghton Mifflin ha adaptat per a ser llegida sobre el dispositiu iPhone.

L'editorial de llibres educatius Houghton Mifflin i l'empresa ScrollMotion - creadora del programa lector Iceberg Reader i la tecnologia ScrollMotion per a smartphones - han anunciat (7/4/2009) el llançament de la versió electrònica per a iPhone del clàssic infantil Curious George's Dictionary, que inclourà il·lustracions en color i àudio. El títol es podrà adquirir en 80 països, a través de la botiga iTunes App Store, i costarà de 9,99 $, mentre que l'edició en tapa dura es ven a 12,95$. Es tracta del primer llibre digital infantil per a l'iPhone produït per les dues empreses.

Aquesta versió conté material essencialment educatiu destinat a infants de preescolar fins a primer grau, tot i que està pensant per atraure els pares i mares que coneixen bé el personatge i el voldran compartir amb els fills tot jugant amb l'iPhone. Segons David Langevin, vicepresident de Houghton i director dels mercats digitals, el mercat dels llibres digitals infantils adaptats a l'iPhone, tenen un gran potencial i per això preveuen adaptar altres títols protagonitzats pel popular mico Curious Georges. La sèrie, creada pel matrimoni Hans Augusto i Margret Rey, ha esdevingut un clàssic de la literatura infantil nord-americana, el primer títol de la qual fou publicat el 1941.

Recordem que l'estiu passat Houghton Mifflin començà a adaptar els continguts digitals de referència i diccionaris per a iPhone i iPod Touch, com ja vàrem anunciar en aquest post de Beat.



1 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Gracies per mantenir-nos al dia! A tenir en compte per quan l'hereu en pugui fer un bon us ;-)