Publicat el

Agence France-Presse i Getty Images s'associen per la distribució dels seus vídeosL'Agence France-Presse i Getty Images han signat un acord a nivell mundial (principis de març del 2009) per distribuir per Internet els vídeos que produeixen respectivament en anglès.

L'acord permetrà que les dues companyies es complementin mútuament: Getty cobreix les grans estrenes mundials de pel·lícules, la vida del món del cinema i de l'espectacle i també festivals i cerimònies com el lliurament dels premis Oscars, Grammy, Globus d'Or, Emy, entre d'altres; AFP, en canvi, ofereix més cobertura sobres notícies de política, medi ambient, etc. L'Agence France-Presse TV té 40 unitats de producció arreu del món, des de zones calentes com Afganistan, Iraq, Pakistan i Gaza, a les grans capitals com Washington, Londres, Moscou, Berlín i Madrid.

Des de l'abril del 2003 AFP i Getty Images tenen un acord pel que fa a la distribució de fotografies i per tant és lògic que l'hagin ampliat als vídeos, un mitjà en alça.

Font: Agence France Presse (31/03/2009)