Publicat el

Amazon llança Your Video Widget


Amazon acaba de llançar en versió beta Your Video Widget, a través del qual els usuaris registrats a Amazon poden obtenir diners dels vídeos que pengen a Internet. El requisit per poder cobrar és que les persones que miren el vídeo comprin productes d'Amazon a través dels enllaços que s'han ficat en el vídeo i que dirigeixen a la botiga en-línia d'Amazon.
Els vídeos es pengen en els servidors d'Amazon i s'editen en l'àrea de Your Video Widget per tal d'incorporar-hi els enllaços als productes d'Amazon. El propietari del vídeo pot posar els enllaços que vulgui i on vulgui, tot i que Amazon fa algunes recomanacions. El vídeo no ha de ser més gran de 100 MB, ni durar més de deu minuts i ha d'estar en format avi, flv, mov, mpg o wmv. No hi ha restriccions en els continguts, llevat que no poden haver-hi escenes obscenes, violentes, que continguin informació personal o bé que la persona que el pengi no en tingui la propietat intel·lectual.
El propietari del vídeo, un cop editat per Your Video Widget, pot incrustar el codi a la seva web o al seu bloc. Altres usuaris poden també incrustar el mateix vídeo a la seva pàgina web o bloc; en aquest cas, els guanys de les compres també van a parar al propietari del vídeo.