Publicat el

IBS, proveïdor de solucions de gestió empresarial, anuncia la signatura d'un acord amb la companyia editorial Pearson


IBS, proveïdor de solucions de gestió empresarial, ha anunciat la signatura d'un acord amb Pearson, companyia editorial líder a nivell internacional, pel qual implementarà la seva solució per a la indústria editorial, IBS Bookmaster, en quatre països europeus, entre els quals es troba Espanya. El contracte inclou el subministrament de programari, serveis i maquinari per un valor total de 4,5 milions d'euros.
Amb aquest acord, Pearson, una de les editorials més grans del món, reafirma la seva confiança en IBS, companyia amb la qual porta treballant des que el 1991 implementés IBS Bookmaster a la seva delegació d'Austràlia. Actualment, el programari d'IBS gestiona les operacions de distribució de llibres i edició de Pearson a Austràlia, Nova Zelanda, Hong Kong, Singapur, Malàisia, Índia i Sud-Àfrica i està previst aquest operatiu a Corea i Taiwan el 2008 i al Japó el 2009.
La positiva experiència de Pearson amb IBS ha portat la companyia a confiar en la seva solució per a la gestió de les operacions de l'editorial a Europa, més concretament a Espanya, Benelux i Polònia. En total en aquests països, 260 usuaris utilizaran IBS Bookmaster per a la gestió del procés editorial i de producció de llibres, la gestió de la distribució i l'emmagatzemament, comerç electrònic, business intelligence, royalties i drets d'autor.
Pearson és la companyia internacional líder en l'edició de llibres educatius, de negocis i genèrics que compta amb algunes de les marques més valorades i reconegudes del món, com Financial Times (del qual, però, es va vendre la seva part al febrer d'aquest any, com esmentem en aquest post de Beat), Penguin i Prentice Hall. Pearson cotitza en la borsa de Londres i de Nova York, compta amb 29.000 professionales repartits en 60 països i el 2006 assolí una facturació de 4.423 milions de lliures.
El grup IBS (OMX Nordic Exchange STO: IBS) és el proveïdor líder mundial de programari empresarial per a les àrees de Finances, Cadena de Subministrament, Manufactura i Business Intelligence. La companyia presenta al mercat una oferta integrada de programari, serveis, maquinari, “outsourcing” i finançament.
Les solucions d'IBS, dirigides a grans i mitjanes empreses, estan especialitzades en els mercats verticales en els segments distribució farmacèutica, distribució de material elèctric i per al sector editorial i distribuidores de llibres. El Grup IBS té 2.000 professionals i presència en 40 països. A Beat ens hem fet ressó en anteriors posts de la implantació d'IBS a Texto Editores i a Gill and Macmillan.

Font: IBS (21/12/2007)