Publicat el

L'editorial Gill and Macmillan augmenta el seu negoci amb el sistema de gestió IBS Bookmaster


El grup IBS, proveïdor mundial de solucions de gestió empresarial, ha implementat la solució IBS Bookmaster en Gill & Macmillan (G&M), la major i més prestigiosa editorial i distribuïdora d'Irlanda per donar resposta a les seves necessitats de gestió en les àrees de magatzem, comerç electrònic, gestió financera i gestió de màrqueting i vendes amb relació al client. Des de la implantació d'IBS Bookmaster, el negoci d'edició ha crescut a prop del 80% i el de distribució el 70%, mentre que el personal emprat per fer front a aquest creixement només ha augmentat el 27%.
G&M considerava essencial millorar el servei al client i l'exactitud i puntualitat en el pagament de drets d'autor, la qual cosa s'ha aconseguit gràcies al mòdul de drets d'autor d'IBS Bookmaster.
G&M, editorial centrada en llibres d'ensenyament, universitaris i de temàtica general, publica més de 100 títols nous a l'any i compta amb més de 4.000 títols en la seva base de dades, entre propis i els que distribueix per a clients-editorials.