Publicat el

Mundo en pixeles, un portal educatiu a través de l'art, la llengua i la literatura

La Corporació CreArte i el Centre d'Educació Enlaces del Ministeri d'educació de Xile, amb el suport de la universitat UNIACC, acaben de llançar el portal Mundo en Pixeles dirigit a escolars de 5 a 10 anys, aproximadament, amb l'objectiu de promoure l'art digital com un mitjà d'incentiu a l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.
La web neix arran de l'experiència desenvolupada anys enrere amb el concurs d'art digital infantil "Cuentos en Pixeles".
El portal disposa de material educatiu en les àrees de llengua i art i permet navegar per a llegir i escoltar contes, conèixer obres de pintors famosos i experimentar tècniques creatives per a dibuixar i pintar de la mà de Pixelín, un personatge virtual que guia els visitants pas a pas. Els infants tenen l'opció de crear les seves pròpies obres i compartir-les amb altres infants.

La Corporació CreArte és una associació xilena sense ànim de lucre creada el 1991 que promou la resiliència en infants amb vulnerabilitat psicosocial desenvolupant la seva autoestima, creativitat i habilitats socials a través de l'art.