Publicat el

Els millors recursos educatius en línia als Estats Units


Us presentem una selecció dels millors recursos educatius en-línia als Estats Units.

1) Best Robotics és un mitjà que promou l'interès per la robòtica, a través d'un concurs de creació de robots que atrau més de 10.000 estudiants de segon grau d'arreu del país.

2) Cosmeo és un pack d'eines per fer deures escolars creat per Discovery Channel , destinat a nens i nenes a partir de 12 anys. Inclou més de 30.000 vídeos i lliçons de matemàtiques, uns 150.000 articles i jocs d'entreteniment i educatius. Les lliçons de matemàtiques combinen els dibuixos animats amb unes explicacions molt atractives amb un punt divertit. La subscripció a Cosmeo costa 9,95$EUA al mes o 99$EUA a l'any.

3) Education.com, és una pàgina de recent creació que omple la manca de recursos en-línia destinats als pares. Inclou més de 4.000 articles de referència de fonts fiables, elaborats per doctors en pedagogia i a partir d'estudis governamentals. Segueix el model de xarxa social, amb panells de debat i recomanacions. El lloc encoratja els pares a participar en discussions reals i donar consells sobre tot tipus de temes.

4) Curriki.org és un lloc web sense ànim de lucre que facilita programes per a escoles creant una font de recursos lliure, oberta i alternativa, destinada als professors. El contingut s'actualitza contínuament amb les aportacions dels educadors.

Font: Wired (10/08/2007)