Publicat el

Hachette Book Group USA publicarà llibres electrònics en format .epub


Hachette Book Group USA
ha anunciat (26/10/2007) que adoptarà el format .epub, creat per International Digital Publishing Forum (IDPF) en l'edició dels seus llibres electrònics, i esdevé així la primera editorial en publicar llibres-e sobre aquest format, a partir del proper mes de desembre de 2007. Aquest nou procés rebaixarà els costos de producció dels llibres electrònics i permetrà a l'editorial publicar més títols en aquest format.

"Estem satisfets de ser els primers en la indústria editorial que adopta el nou format .epub, que simplifica la creació de contingut digital, beneficiant tant els editors com els compradors. No només ens permetrà crear més documents digitals de manera més eficient, sinó que també ens permetrà proveir els compradors amb més tipus de llibres digitals que els existents en el passat. Desitgem treballar conjuntament amb els nostres socis distribuïdors i llibreters-e en aquest emocionant avenç del mercat del llibre electrònic", va dir David Young, president i director executiu d'Hachette Book Group USA.

Segons paraules de Michael Smith, president de la IDPF, "el lideratge d'Hachette Book Group en la implantació dels estàndards digitals del nou .epub accelerarà el creixement de llibres electrònics tant per als llibreters com per als lectors".

Font: Yahoo Finance (26/10/2007)