Publicat el

L'Associació d'Editors dels Països Baixos s'associa amb Ingram per a oferir llibres de text electrònics


Vital Source Technologies, Inc., una solució per als llibres de text electrònic del grup Ingram, i CB, el proveïdor logístic de continguts educatius més important dels Països Baixos, han anunciat un acord amb l'Associació d'Editors dels Països Baixos per a desenvolupar una completa plataforma de llibres de text electrònic d'educació superior per al país.

Els editors que siguin membres de l'Associació i que treballin amb CB a partir d'aquest mes ja podran oferir els seus llibres a través de Bookshelf VitalSource, plataforma que s'ofereix en més de 17 idiomes, incloent-hi l'holandès.

Els estudiants, els educadors i les institucions que comprin els llibres de text electrònic de CB gaudiran dels beneficis que ofereix la plataforma VitalSource Bookshelf, que inclou descàrrega integrada, opcions de contingut en línia i mòbil, cerca avançada, anotació, informes, compartir notes i característiques d'accessibilitat. La plataforma també ofereix analítica i eines de suport per complementar els resultats d'aprenentatge.

Font: Ingram (16/7/2013)