Publicat el

Honto, una tenda electrònica per a comprar i llegir llibres amb la Nintendo DS del Japó


Durant la Fira Internacional del Llibre de Tòquio (2-5/7/2013), l'editorial Dai Nippon Printing ha anunciat la seva col·laboració amb Nintendo per a produir una aplicació, anomenada Honto, que serà alhora botiga i lector de llibres electrònics per a la Nintendo DS del Japó. La nova aplicació serà gratuïta i s'oferirà a través de la botiga electrònica de Nintendo DS a partir de la tardor d'aquest any.

Al catàleg de la botiga, dirigit especialment als infants en edat escolar, hi haurà novel·les infantils, quaderns de dibuix i material didàctic i d'estudi. Hi haurà categories segons l'edat de qui llegeix i el nivell de lectura de kanji. El preu de cada llibre serà inferior al de la seva versió impresa, entre 5,38 i 9,23 €, i la descàrrega per internet serà gratuïta.

Hom també anuncia per a finals d'any la sortida de Bookstore Everywhere, una altra aplicació que permetrà llegir llibres electrònics en la Nintendo 3DS. Aquesta ha estat desenvolupada per Librica, una companyia formada per diferents editorials japoneses, que ja es va encarregar d'una aplicació semblant per a Wii.