Publicat el

Casa del Libro llança Autopublicación Tagus, la seva nova plataforma per a autoeditar llibres electrònics


Casa del Libro acaba de llançar (28/5/2013) la plataforma Autopublicación Tagus, amb l'objectiu de facilitar l'autoedició de llibres electrònics a aquells usuaris que vulguin publicar els seus escrits. Segons comunica Casa del Libro,

Autopublicación Tagus és un servei gratuït per a aquells usuaris que ja hagin autopublicat en altres plataformes i vulguin llançar el seu llibre electrònic amb el suport de Casa del Libro.  Per a aquells que vulguin estrenar-se en el món editorial utilitzant el segell Autopublicación Tagus, el cost mínim és de 50 euros, si per contra, prefereixen fer-ho utilitzant un altre segell editorial, diferent de Autopublicación Tagus, el cost mínim és de 150 euros. En ambdós casos s'haurà d'afegir la compra de l'ISBN. Per a aquells usuaris que desitgin la seva obra amb un acabat més professional, Casa del Libro posa a disposició dels escriptors tres packs amb diferents serveis: Estàndard, Avançat i Professional. En quatre passos l'usuari podrà veure el seu llibre electrònic publicat i llest per a ser venut en Casadellibro.com, segons el preu i les opcions configurat pel mateix autor, el qual pot triar el format de publicació, i incloure o no DRM.

Els escriptors que es decideixin a utilitzar Autopublicación Tagus per llançar els seus llibres electrònics rebran uns beneficis del 70% del preu de venda. A més, veuran els seus llibres publicats a la botiga digital de la Casa del Libro.