Publicat el

L'editorial La Galera llança la seva primera aplicació per a dispositius Android i iPad



L'editorial La Galera, coincidint amb la celebració del seu 50è aniversari, acaba de llançar (18/4/2013) Sant Jordi i el drac, la seva primera aplicació, desenvolupada per a dispositius Android i iPad. L'aplicació està basada en el best-seller homònim publicat per la mateixa editorial, amb text d'Anna Canyelles i il·lustracions de Roser Calafell. Sant Jordi i el drac és una aplicació trilingüe (català, castellà i anglès) adreçada als infants a partir de 3 anys, que incorpora música (creada seguint la tradició medieval),  jocs (de memòria, puzzles i pantalles per acolorir),  interaccions gràfiques i sonores, lletra manuscrita per aprofundir en la competència lectora i la possibilitat d'escollir entre lectura amb locució en qualsevol dels tres idiomes o sense locució.

L'aplicació està adaptada per a les tauletes iPad i tauletes amb sistema Android, i es pot descarregar, al preu d'1,79 €  des de l'AppStore d'iTunes, des de la botiga de Google Play, i des de  Paquito Land, la plataforma d'aplicacions mòbils de l'empresa de jocs educatius Imaginarium.

La Galera ja havia participat en la versió catalana i castellana de l'aplicació L'Atles del món basada en el llibre de l'editorial  Barefoot Press i desenvolupada per Touch Press (aquesta aplicació va ser considerada  la millor aplicació educativa de l'entorn Apple de l'any 2012). Per a més informació sobre aquesta aplicació us remetem a aquest post de Beat. Amb Sant Jordi i el drac, l'editorial inicia la producció pròpia d'aplicacions.