Publicat el

L'editorial de llibres de text Flannery llança una plataforma de lectura digital


L'editorial nord-americana de llibres de text Flannery Company acaba de llançar (18/4/2013) una plataforma de lectura digital anomenada Digital Cerebrum, dissenyada específicament per a l'administració de l'escola, el professorat i els estudiants. Amb disseny adaptatiu, la plataforma permet a l'alumne interactuar amb el text a través de destacar textos i fer-hi anotacions, compartir textos, àudios i vídeos a través de Facebook, Twitter, o per correu electrònic, buscar a Google i Wikipedia, usar diccionaris i traductors incorporats, etc.

De cara a les editorials que vulguin penjar-hi els seus llibres (en pdf o epub) el model de la plataforma és el de la subscripció. Digital Cerebrum està dissenyat per a protegir els drets dels editors perquè aquests puguin decidir sobre l'ús dels seus materials.

El professorat pot crear grups per permetre als estudiants que estiguin organitzats i per a interactuar fàcilment amb cadascuna de les seves classes. Els estudiants també tenen la possibilitat d'organitzar les seves notes en guies d'estudi personal per preparar documents, textos i exàmens. A continuació us oferim un vídeo de demostració de la plataforma: