Publicat el

McGraw Hill llança LearnSmart Advantage, una eina per a l'aprenentatge adaptatiu


En el marc de de l'International Consumer Electronics Show (CES) de Las Vegas, McGraw Hill Education ha presentat (8/1/2013) una suite de productes d'aprenentatge adaptatiu per a l'educació superior. El nou LearnSmart Advantage, successor de LearnSmart, crea experiències personalitzades que canvien mentre l'alumne avança gradualment en el coneixement. Amb la nova suite, durant el temps d'estudi fora de classe, els estudiants es poden centrar en els temes i conceptes que són més difícils per a ells, d'una manera adaptativa i així millorar el rendiment.
L'aprenentatge adaptatiu no només ajuda els alumnes a estudiar d'una manera més eficient, desenvolupant un major aprofitament i obtenint millors qualificacions, sinó que també beneficia els instructors: gràcies a una millor preparació dels estudiants, els professors poden dedicar més temps a la classe a aprofundir en conceptes més avançats.
El Advantage LearnSmart suite inclou el Smartbook, un llibre electrònic que s'adapta als patrons d'aprenentatge dels estudiants universitaris i que fa preguntes a qui llegeix a fi de determinar quins són els temes que s'han de reforçar.

També inclou el LearnSmart Prep, una eina per a "abans del curs", que prepara els estudiants en àrees complexes perquè aquests tinguin els coneixements indispensables en disciplines com ara Anatomia, química o biologia, entre d'altres.

LearnSmart Labs, a través de l'experiència fotorealista, permet l'exploració científica i l'aprenentatge adaptatiu en un laboratori virtual.

L'última eina de la suite és LearnSmart Achieve, un sistema global d'aprenentatge adaptatiu que assenyala les àrees febles i subministra als estudiants el contingut idoni per a l'aprenentetge, com ara vídeos, activitats interactives i lectures addicionals.

Font: McGraw Hill (8/1/2013)