Publicat el

Jornades Liber: cap a una nova indústria editorial


Us informem que Beat participarà en el programa d'activitats professionals de les Jornades Liber: cap a una nova indústria editorial, organitzades i coordinades per Arantxa Mellado. Les Jornades tenen lloc en el marc de la Fira Internacional del Llibre Liber (Fira Barcelona).

En Josep M.Vinyes ens oferirà una ponència titulada:

"Llibres digitals, llibres enriquits i aplicacions: què són i què no són" 
Lloc: Centre de Convencions, Sala 1.4
Recinte Firal Gran Via (l'Hospitalet) 
Dia: 5 d'octubre
Horari: 12:15h - 13:15h

Aquí teniu el programa complet on segur que trobareu molts temes i activitats d'interès al llarg de les 54 ponències, tallers i taules rodones previstes del 3 al 5 d'octubre. Les sessions són gratuïtes prèvia acreditació. Val a dir que l'entrada al Liber aquest any és de pagament (costa  25 € si us enregistreu al web abans que comenci la Fira, i 30 € si es compra l'entrada a la mateixa Fira).

2 comentaris:

Marta Albertí ha dit...

Felicitats per la ponència de Josep M. Vinyes. Molt didàctica i molt útil.
Es pot accedir a les diapositives que hi va presentar? Vaig prendre molts apunts però m'ajudaria molt a repassar la ponència si pogués tenir-hi accés i estudiar-m'ho més a fons.
Moltíssimes gràcies per una visió tan clara de com ha evolucionat el llibre digital des que va aparèixer fins ara.

Marta

Josep M. Vinyes ha dit...

Gràcies Marta Albertí,
Vaig cercar el teu correu per passar-te la presentació i no el vaig saber trobar. Copio aquí l'enllaç: http://portal.sliderocket.com/AJSYX/librosdigitales . A més, incloc la presentació en la columna lateral de l'Observatori.