Publicat el

Random House Mondadori i Roca Editorial ofereixen noves propostes digitals

Via el diari ABC ens assabentem que Random House Mondadori i Roca Editorial han anunciat (2/3/2012), per separat, dues noves propostes digitals.


Random House Mondadori ha anunciat el llançament de la col·lecció RHM Flash, un segell exclusivament digital de textos breus, al voltant de les 10.000 paraules. El preu serà de 1,49 € l'exemplar i la data de llançament, el 31 de maig coincidint amb la Fira del Llibre de Madrid. Entre els primers vint títols estan obres d'autors com Flannery O'Connor, Félix J. Palma, Luis Magrinyà, David Foster Wallace, Rafael Gumucio, Jaume Balagueró, Nacho Vilagondo o Julián Herbert. RHM Flash publicarà al voltant dels 50 títols anuals, tant en l'apartat de novetats com en el de recuperacions i seleccions del fons editorial.


Pel que fa a Roca Editorial, des d'aquest dijous tot el seu fons de catàleg i novetats en format digital tindran un preu que oscil·larà entre els 2,99 i els 9,99 €. L'oferta comprèn tots els segells del grup, novel·la policíaca, novel·la històrica, romàntica, juvenil, història militar, i fins i tot els llibres infantils il·lustrats del segell Pirueta. Les novetats arribaran en ambdós formats però amb una diferència de preu ostensible.

Font: ABC (2/3/2012)