Publicat el

Atem Books publica el primer llibre de fotografies de l'Estat per a iPad

Fotografia d'Ana Cabaleiro, que evoca els anys 70  amb un retrat de Stevie Nicks i Lindsey Bukingham, components de la banda de rock Fleedwood Mac

L'editorial de la Bisbal d'Empordà Atem Books ha publicat (novembre 2011) el primer llibre de fotografies de l'Estat espanyol per a iPad. Es tracta de Tusk, un recull més de 100 fotografies de la fotògrafa gallega Ana Cabaleiro, ja publicat prèviament per l'editorial en paper. Es pot comprar a través de l'App Store al preu de 4,99 euros.

Atem Books és una editorial creada el 2009 per la fotògrafa i poetessa Emma Llensa,  i la il·lustradora i dissenyadora Maria Cerezo, i està especialitzada en la publicació de llibre de poesia il·lustrats (edicions limitades) i de fotografies. Des de 2009 també publiquen mensualment la revista en línia de fotografia i il·lustració Carpaccio Magazine per donar a conèixer l'obra joves artistes d'arreu del món. A finals de 2011 van crear Ubicuo Studio per a desenvolupar llibres i aplicacions per a iPad i iPhone en format multimèdia. Atem Books i Ubicuo també han publicat la versió digital i en paper del llibre de l'exposició No Art de les fotògrafes ucraïneses Vitali i Elena Vasilieva per encàrrec del Centre d'Art Contemporani de Kíev M17, on el proppassat mes de desembre va tenir lloc aquesta exposició.

En aquests moments estan preparant la versió per a iPad d'Unlimited Sobrassada del poeta menorqui Jaume C.Pons Alorda,  que es publicarà el proper mes de febrer. La versió digital inclourà vídeos i àudios del poeta recitant la seva obra gravats en espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona.