Publicat el

Neix Beat Lab, una plataforma experimental de llibres digitals


Fa quatre anys vàrem crear Beat, Observatori de l'edició digital  per compartir amb els professionals del sector del llibre notícies sobre les noves tendències i l'impacte provocat per les noves tecnologies en el món editorial. Aleshores parlar d'Internet, digitalització, Kindles, Googles i Cia.  era necessari, innovador, i en alguns cercles, fins i tot subversiu. Ara que la digitalització figura a l'ordre del dia i qui no té un iPad res no val, ha arribat l'hora de donar una passa endavant.  I és per això que hem creat Beat Lab, una plataforma experimental de llibres i productes digitals, que té com a objectiu desenvolupar i investigar noves formes d'edició.

El primer projecte de Beat Lab és la publicació d'un llibre digital en format html5, consultable des del navegador de qualsevol dispositiu, que s'adapta dinàmicament a qualsevol mida de pantalla. Aquest setembre us el presentarem i el podreu consultar, en obert.

Beat Lab neix com a plataforma experimental però no descartem que en el futur vagi evolucionant cap a una plataforma general de lectura i llibres digitals. És per això que si teniu algun projecte que penseu que val la pena considerar ens el féu saber.

Aprofitem l'avinentesa per agrair-vos el vostre seguiment i suport durant tot aquest temps. Continuarem informant-vos puntualment de les tendències i notícies a través del bloc. 


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per aquest nou pas. Aneu pel bon camí. Sort!

Josep Rivera ha dit...

Enhorabona per la iniciativa. Anims!