Publicat el

Amazon estrena portal a l'estat espanyol


Amazon ja és present a l'estat espanyol amb l'estrena del portal Amazon.es (14/9/2011). De fet, ja feia mesos que es preveia un llançament inmediat, tal i com us vàrem anunciar en aquest post. Amazon.es hi desplega una àmplia oferta de productes, ordenats en vuit categories: llibres, cinema-tv i música, electrònica, informàtica, vídeo jocs, joguines, petits electrodomèstics i rellotges. En el moment del llançament   l'oferta inclou més d'un milió de llibres en els diferents idiomes de l'estat: castellà (951.106 títols), català (50.792 títols), euskera (18.597 títols) i gallec (6.743 títols), i en altres idiomes (alemany, italià i francès), i agrupats en 20 categories temàtiques. La interfície és en castellà. A la carta de presentació que publiquen a la web, informen que l'oferta és de 2,5 milions de llibres en espanyol i en altres idiomes, més de 130.000 DVDs, 450.000 CDs i més de 65.000 productes d'electrònica de consum, entre d'altres.

Com a part del llançament cal destacar l'oferta de ports gratuïts en comandes superiors als 19€ en tots el productes, i la possibilitat d'acollir-se al servei "Amazon Premium",  gràcies al qual garanteixen el lliurament de les comandes entre  2 i 3 dies amb el pagament d'una quota única anual de 14,95 €. El servei Premium es pot provar gratuïtament durant un mes.  El preu estàndard dels enviaments és de 3 € per a trameses normals (de 3 a 5 dies), 6 € per als enviaments ràpids (2 a 3 dies) i 9 € per a enviaments urgents (1 dia), independentment del nombre de productes demanats.

D'ençà de la seva creació el 1995, ja són nou els països amb portal d'Amazon: Estats Units d'Amèrica, Canadà, Gran Bretanya, França, Alemanya, Xina, Japó,  Itàlia, i ara Espanya.   De moment, però, només els portals d'Amazon als EUA, Japó, el Regne Unit i Alemanya, ofereixen la possibilitat de comprar directament dispositius de lectura i llibres digitals Kindle.

1 comentaris:

Miquel Boronat Cogollos ha dit...

¿Sense previsió d'interfície en català? La Unió Internacional dels Desmanotats i Trompellots, subsecció Imperialistes Lingüístics, ha tornat a fer la seua faena amb eficàcia.