Publicat el

Scribd llança una aplicació de lectura de notícies per a iPhone


La plataforma de publicació social Scribd  ha anunciat (19/7/2011) la creació d'una nova aplicació de lectura per a iPhone anomenada Float. Aquesta aplicació, que es pot descarregar gratuïtament a través de l'App Store, permet als lectors triar i organitzar feeds de notícies a partir d'una tria personal de diaris, revistes i blocs. L'aplicació aconsegueix crear una  mena de revista personalitzada de contigut de notícies, que es poden llegir de manera més agradable i atractiva que des de les pròpies webs.  Float també permet als usuaris compartir i mostrar les seves llistes i preferències, i compartir-les a través de Twitter, Facebook i Scribd.

Float es presenta en dues modalitats: la modalitat gratuïta amb publicitat, i la modalitat premium de pagament, sense publicitat. De moment ja funciona la modalitat oberta, que ofereix accés al contingut d'uns 150 llocs de notícies, com ara Allrecipes.com, The Associated Press, CBSNews.com, Cnet, Engadget, Time i Wired, entre d'altres. Es preveu que a partir de la tardor es comenci a inserir publicitat. Tanmateix encara no s'han fet públiques les condicions pactades amb les publicacions, ni tampoc quin serà el preu de la subscripció per als usuaris d'aquest nou quiosc digital.

Float s'afegeix a l'oferta existent d'aplicacions gratuïtes de lectura de feeds de notícies especiament adaptades per a iPad, com ara Flipboard, Zite i Pulse, News.me/, i també se suma a l'oferta d'alternatives premium, com ara Ongo.

A continuació us mostrem el vídeo de presentació de Float.