Publicat el

On the Road, el clàssic de la literatura beat, ara en versió enriquida per a iPadVídeo promocional de la versió per a iPad de la novel·la On the Road

L'editorial Penguin Group (USA) ha llançat (18/6/2011) una versió enriquida per a iPad de la novel·la de Jack Kerouac On the Road, escrita l'abril de 1951 i publicada per Viking Press el 1957. El llibre es ven a través de l'App Store al preu de llançament de 10,49€. L'edició ha anat a cura d'editors de Penguin, marmessors dels drets de Kerouac i estudiants de literatura especialitzats en la Generació Beat.

La versió iPad inclou comparacions entre l'esborrany l'original - escrit en un rotlle de 30 metres - i la versió final, ressaltant les fragments on tracta el sexe i les drogues de manera explícita i que l'autor eliminà seguint consell legal. També inclou fotos familiars de Kerouac, mapes interactius que marquen la ruta narrada a la història, gravacions de les seves lectures i pàgines de diari que escrigué durant els seus viatges a través de terres nord-americanes i correspondència entre Kerouac i els seus editors. Aquesta versió enriquida també inclou escrits sobre el llibre i l'autor d'altres escriptors com ara John Updike o Bob Dylan, i un documental sobre Kerouac realitzat a partir d'entrevistes amb membres del moviment Beat.