Publicat el

Apple presenta la nova versió iPad 2

Apple ha presentat (2/3/2011), la nova versió iPad 2, més ràpida, més prima (8,8 mm) i més lleugera (607 grams) que la primera versió, la qual des de fa uns dies s'ha deixat de servir. La gran diferència entre els dos models rau en la incorporació d'una càmera frontal per a videoconferències, i una càmera posterior per a fotos i vídeo, i també que incorpora una sortida HDMI per a connexions de vídeo i àudio d'alta definició. Val a dir, però, que segueix sense disposar de ports USB, i no és compatible amb el format Adobe Flash.
El nou dispositiu, que sortirà al mercat nord-americà l'11 de març i a la resta del món el 25 del mateix mes, es vendrà al mateix preu que el seu antecessor: entre 499 $ (uns 370 €), per al model més senzill (amb connectivitat Wi-Fi i memòria de 16 GB) fins els 829 $ (uns 615 €) per al seu model més complet (amb Wi-Fi, 3G i 64GB).

L'èxit comercial de l'iPad - des del seu llançament el proppassat mes d'abril se n'han venut 15 milions d'unitats - ha representat un punt d'inflexió en el consum de productes digitals destinats bàsicament a la informació i d'entreteniment.