Publicat el

La Xarxa Vives presenta una guia d’estudis multilingüe i en línia

La Xarxa Vives d'Universitats acaba de presentar (16/02/2011) la primera guia d’estudis universitaris de la regió Vives, que inclou més de 4.700 titulacions de grau i postgrau de les 21 universitats membres de l’associació.

L’eina consisteix en un cercador que està incorporat dins de la secció de Formació del portal i és accessible en català, castellà, anglès, francès i italià. El cercador presenta de manera agregada l’oferta acadèmica de les universitats membres i permet fer cerques d’estudis per paraules, per tipus de titulacions i per universitats.

La secció de Formació també incorpora l’apartat Com estudiar, que mostra la informació útil i els tràmits administratius necessaris per estudiar a cadascun dels 4 estats de la regió Vives.

La Xarxa Vives es va constituir el 28 d’octubre de 1994 a la ciutat de Morella (Els Ports). És una plataforma única de serveis innovadors i amb valor afegit per a les universitats dels territoris de parla catalana i malda per crear un espai de coordinació de la docència, la recerca i les activitats culturals.

Font: Xarxa Vives d'Universitats (16/2/2011)