Publicat el

Barnes & Noble obre un portal de llibres digitals en castellà


Barnes & Noble ha obert un portal de llibres digitals en castellà, NOOKbooks en español, que ofereix novetats, bestsellers, clàssics, i traduccions en castellà. A la pàgina s'hi arriba des de NOOKbooks, cercant per categories, per "libros en español". Com la resta de llibres digitals de Barnes & Noble, es poden llegir sobre el llibre electrònic Nook, dispositiu que vàrem comentar en aquest post. I també ofereixen aplicacions gratuïtes per llegir-los a través de l'iPad, iPhone, mòbils amb sistema operatiu Android, i PC. Barnes & Noble està treballant amb diferents editorials i plataformes (per exemple amb Libranda) per expandir el seu catàleg en castellà. Patricia Arancibia, directora de contingut internacional de productes digitals de Barnes & Noble, és la impulsora d'aquest projecte.

2 comentaris:

Angel Lampreave ha dit...

Potser faig alguna cosa malament, però sembla que segueixen sense fer be les coses. He anat a la pàgina NOOK llibres "en español". Miro a veure si hi ha suport per iPad i veig que si. Vaig a l'enllaç per descarregar-m'ho a la iTunes Store i... l'aplicació només es pot baixar als Estats Units. O sia, no em serveix el Apple Id que tinc per què només permet baixar programes de la App espanyola. Per tant, tots els que tenim iPad estem fora d'aquest mercat. No ho entenc... Per cert, amb Amazon això no passa i si que et pots baixar el Kindle per iPad, i comprar llibres

Josep M. Vinyes ha dit...

Realment, en general les editorials no ho posen fàcil, sigui el motiu que sigui (encara que sigui perquè no tenen tots els drets, cosa que desconec en aquest cas). Per cert, a la xarxa hi ha força informació de com comprar "alterant" la IP del país.