Publicat el

Sony presenta un prototip de pantalla de paper electrònic flexible

Prototip de paper electrònic flexible de Sony
Durant la Dealer Convention, en què cada any la companyia japonesa Sony presenta els seus nous productes o els que estan a punt de ser llançats al mercat, es presentà (9/9/2010) un prototip de pantalla de paper electrònic flexible.

Aquesta tecnologia de paper flexible utilitza com a suport el plàstic enlloc del vidre, per la qual cosa les pantalles dels llibres electrònics podran pesar molt menys. A més, pel fet de ser enrotllables, es podran aplicar en molts altres dispositius i entorns diferents.


Sony no ha anunciat quan implementarà aquesta tecnologia en els seus aparells, però tot fa pensar que aquest paper flexible no trigarà gaire a ser una realitat.

La companyia japonesa fa temps que està investigant les pantalles flexibles. Una mostra dels seus avenços en aquest camp va ser la presentació al maig d'aquest any a Seatle, també en prototip, d'una pantalla de vídeo oled enrotllable de 4,1 polzades i una resolució de 432 per 240 pícsels. A continuació us en deixem un vídeo de demostració.


Font: Sony Insider (14/9/2010)