Publicat el

Penguin USA llança una aplicació iPad del bestseller Els pilars de la terra, que integra text, vídeos i música


L'editorial Penguin USA, en associació amb la productora Starz Entertainment, ha llançat (20/7/2010) la versió digital multimèdia per a iPad del bestseller de Ken Follett The Pillars of the Earth (Els pilars de la terra). Aquesta aplicació, que qualifiquen d'"Amplified Edition", integra dins del text, música i vídeos que provenen de la minisèrie televisiva basada en la novel·la - realitzada per Starz - així com també dibuixos i fotografies. Com a elements complementaris ofereix dibuixos dels vestits de l'època i un arbre interactiu dels personatges que hi surten, escenes del rodatge de la pel·lícula, entre d'altres.

Es tracta d'una versió digital dissenyada per ser llegida sobre iPad, iPhone i iPod Touch, que es comercialitza a través de l'App Store dels Estats Units (i no pas a través de l'iBookstore!) al preu de 12,99 $. La versió digital en EPUB es ven a 7,99 dòlars i l'edició en rústica a 9,99$. En el moment del llançament l'aplicació consta de 69 vídeos, que arribaran a 88 quan haurà finalitzat l'emissió de la sèrie televisiva.

Recordem que un dels primers exemples de llibres digitals "híbrids",que integren vídeos en el discurs narratiu del text, van ser els produïts per Vook, tal i com vàrem anunciar en aquest post de BEAT.