Publicat el

Open Road gestionarà les metadades mitjançant Firebrand

L'editor digital Open Road Integrated Media ha anunciat que a partir d'ara utilitzarà Eloquence, servei de l'empresa Firebrand Tecnologies que permet gestionar la informació dels títols i bibliogràfica de les seves publicacions i la de les que en gestiona el màrqueting.

Eloquence ofereix als editors de llibres el poder dels mitjans electrònics per a difondre i controlar la informació del títol i les imatges que s'utilitzen en la venda dels seus productes. Els clients que utilitzen Eloquence aprofiten la informació de màrqueting impresa en catàlegs, fulls informatius, fulls de vendes, bases de dades internes i pàgines web dels editors corporatius.

Eloquence transmet metadades bibliogràfiques als distribuïdors i els minoristes en línia com Amazon, Barnes & Noble, Borders, Baker & Taylor, Ingram, Bowker, Muze i altres (més de 200 socis comercials disponibles en l'actualitat). Eloquence és compatible amb el format ONIX.

Segons Open Road "Firebrand és un soci perfecte: Eloquence és l'estat de l'art en solució tecnològica per a les metadades que proporcionarà un enllaç crític entre la nostra plataforma de màrqueting digital els nostres socis al detall, alhora que portem els autors i els seus llibres als lectors en aquest nou món de l'edició digital."

Font: ebooknewser (7/6/2010)