Publicat el

Barri Sèsam llança una tenda digital mitjançant subscripció

Sesame Workshop, l'organització sense ànim de lucre que produeix Barri Sèsam, i el proveïdor de continguts digitals Impelsys s'han unit per crear la tenda en-línia de llibres digitals Sesame Street eBookstore. La tenda empra el model de subscripció i la consulta en línia, és a dir, sense descàrrega. Així, per una quota de subscripció anual de 39,99 $, els pares i les mares i els infants poden tenir accés il·limitat a més de 100 llibres digitals de Sesame Street (fins el 4 de juliol el preu és de 24,99 $).

Els infants poden llegir els llibres al seu propi ritme: la botiga disposa de llibres digitals amb àudio, efectes sonors i música, llibres animats amb animació a tot color, i llibres interactius amb els quals els infants poden jugar.

El desembre passat, Sesame va llançar la primera col·lecció de llibres digitals. Arran de l'èxit assolit ara acaben d'implementar la nova tenda que, segons els seus directius, pretén establir un nou estàndard en biblioteques en-línia per a llibres digitals infantils. La tenda disposa de cinc llibres de franc rotatoris cada setmana en aquesta adreça.

Font: SesameWorkshop (19/05/2010)