Publicat el

Amazon continua rebaixant el preu dels bestsellers en format digital


El New York Times anuncia (10/12/2009) que Amazon abaixa els preus de les versions digitals de dos bestsellers del moment (Under The Dome de Stephen King i Going Rogue de Sarah Palin) que passa a ser de 9,99$ a 7,99$, i que Barnes & Noble farà el mateix. Val a dir que les versions digitals d'aquests títols encara no s'han publicat, ja que els editors d'aquests llibres, Scribner, segell de Simon & Schuster, i HarperCollins, respectivament, han ajornat la publicació de les versions digitals un mes després de la publicació en paper. Amazon ja ha rebaixat el preu de la versió digital d'altres bestsellers, com ara la novel·la The Girl Who Played With Fire de Stieg Larsson, que de 9,99$ - que és el preu estàndard dels bestsellers en format Kindle - ara es ven a 5,73$.

Amazon continua rebaixant el preu de les novel·les en format digital i si altres llibreries segueixen la tendència, els editors s'hauran de plantejar quin valor afegit oferiran als compradors, perquè vist el que estem veient semblaria que el contingut - d'aquest gènere de llibres si més no - ja no és el rei.

1 comentaris:

Oriol ha dit...

Fantàstic, els venedors de ferro acabaran dominant el mercat de la cultura, i uns editors entre estúpids i esnobs els riem totes les gràcies i ens afanyem a no ser els últims a arribar... ¿¿a l'escorxador??