Publicat el

Qualcomm presenta un prototip de llibre electrònic que incorpora color i vídeo


Qualcomm ha presentat diversos prototips amb tecnologia Mirasol, un d'ells incorpora un teclat QWERTY i un altre unes manetes com les de consoles de vídeo-jocs


Qualcomm ha presentat un prototip d'un nou llibre electrònic que funciona amb tecnologia Mirasol, que incorpora color i suporta vídeos. Tal i com passa amb els dispositus de tecnologia de tinta electrònica, la superfície de la pantalla Mirasol no és lluent i no fa reflexos, per la qual cosa permeten llegir en condicions de llum solar, com el paper. El prototip presentat té una pantalla que fa 5,7 polzades (14,5 cm) en diagonal, i una resolució de 1.024 x 768 pícsels, tot i que no descarten fer dispositius més grans. Qualcomm està treballant en variants de diversos models: amb i sense teclat QWERTY, amb manetes movibles com les de les consoles de vídeo-jocs, amb i sense pantalla tàctil, i amb connectivitat sense cables. Sembla ser que el punt fort d'aquests dispositius es troba en l'alta l'efectivitat i durabilitat de la bateria, tenint en compte que hi incorporen vídeos i són en color.

Qualcomm, que s'ha associat amb LG per a la producció del hardware, preveu comercialitzar els llibres electrònics Mirasol a finals de 2010.

Font: SlashGear (18/11/2009)