Publicat el

La productora Walden Media i l'editorial HarperCollins creen un nou segell de literatura infantil



L'editorial Harper Collins ha arribat a un acord amb la productora de cinema Walden Media, per coeditar una nova línia de llibres de literatura infantil i juvenil sota un nou segell anomenat Walden Pond Press. Els primers títols que es publicaran el 2010 i molt probablement esdevindran pel·lícules produïdes per Walden, són aquests: Cosmic de Frank Cottrell Boyce, Max Cassidy in Shadow Island, de Paul Adam i una altra novel·la, encara sense títol, escrita per l'actor Tim Allen i la seva filla de 19 anys.

La relació entre Walden Media i HarperCollins data de l'estiu de 2008 quan, un cop vençut el contracte que tenien amb Penguin, signaren un contracte que dóna opció a la productora a explorar de manera preferent material inèdit, de manera que si el manuscrit els agrada poden anar-hi com a socis, avançar els diners i coeditar el llibre. Reparteixen els costos de l'edició i comercialització, i també reparteixen els ingressos de manera equitativa. Tot i aquest nou acord, Walden Media assegura que continuaran els projectes acordats amb Penguin, que inclou vint títols originals, dels quals ja se n'han publicat nou.

En aquests moments Walden Media està desenvolupant el tercer episodi de les Cròniques de Nàrnia (Harper Trophy 1950-1955), començarà a rodar el mes de març la pel·lícula Beezus and Ramona (Harper Trophy, 1955), i també prepara la versió cinematogràfica de la primera novel·la d''Ingrid Law, Saavy (Dial Books for Young Readers, del grup Penguin, 2008), recentment guardonada amb el premi Newbery 2009.


Font: Publishers Weekly (19/2/2009)