Publicat el

L'associació de llibreters LEA convoca un concurs de vídeos per promocionar el llibre i la lecturaAquest és el primer vídeo que participa en el concurs.

L'Associació LEA (Librerías Especializadas Asociadas) organitza un concurs de vídeos sobre el llibre, la lectura, les llibreries i les biblioteques, amb l'objectiu d'apropar els llibres i la lectura al col·lectiu de joves entre 12 i 30 anys. Aquest certamen, les bases del qual podeu trobar aquí, està subvencionat pel Ministeri de Cultura d'Espanya i consta de dos premis, el primer premi al millor vídeo, atorgat per un jurat compost per membres de LEA u dotat amb 2.000 euros, i el segon premi al vídeo que obtingui el major nombre de vots per part dels usuaris del canal leemeloslabios.com de YouTube, dotat amb 1.000 euros. El termini d'admissió de vídeos finalitza el 29 de desembre.

LEA és una associació formada per 21 llibreries de Madrid, cadascuna d'elles especialitzada en un tema diferent (arquitectura, ciències naturals, filosofia, còmics, esports, dret, economia i empresa, esoterisme, gastronomia i cuina, homosexualitat, idiomes, nàutica, medicina, música, pedagogia, psicologia i sociologia, motor, món àrab, i religions i valors), que es van unir el 2003 per oferir un millor servei. En aquests moments ofereix un fons de més de 450.000 títols.

Gràcies Francesc Boada, per aquesta informació.