Publicat el

Sony presenta el nou lector electrònic PRS-700


Sony ha anunciat (2/10/2008) el llançament d'un nou lector de llibres electrònics als Estats Units. Es tracta del model PRS-700, una versió avançada del PRS-500, que va treure al mercat tot just fa un any i molt semblant al nou quant a dimensions (6 polzades), pes (250 grams), formats que suporta i contrastos de pantalla, però que té noves prestacions que milloren notablement el producte. Cal destacar la pantalla tàctil, que permet que es puguin girar les pàgines tocant lleugerament la pantalla amb el dit i fer zooms per ajustar la mida del text, i també la incorporació d'un sistema d'il·luminació interna, que permet la lectura del llibre quan no hi ha prou llum ambiental.

Altres millores són disposar de més mides del cos del text, un llapis electrònic que permet fer-hi anotacions, i la possibilitat de fer cerques en el text mitjançant paraules claus, amb l'ajuda d'un teclat virtual. Aquest model també permet poder passar 20 a 30 pàgines de cop (i no 10 com fins ara) i disposa d'una major capacitat de memòria que permet l'emmagatzematge de fins a 350 llibres electrònics. El lector Sony PRS-700 no incorpora la connectivitat wi-fi, tot i que Sony hi està treballant perquè estigui disponible en futurs models.

Sony també anuncia la renovació de la seva botiga de llibres electrònics, que facilitarà les descàrregues i la compra de llibres-e en línia.